Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Language:

Kontakt & Informacije

Villa VRBAT

Vukovarska 17

21 218 Seget Vranjica

Tel. +385 21 894 106

GSM +385 91 500 0907

info@villavrbat.com

           Plaže

Medena (Seget)

Plaža Medena u Segetu kraj Trogira

Plaža Medena leži duž rivijere Seget, mikro-lokacije južne strane Trogira, 4 km od centra Trogira. To je veoma kultivirana 3km duga šljunkovita plaža okružena borovom šumom i različitom sportskom ponudom: Centar Vodenih Sportova, teniska igrališta, nogometna i košarkaška igrališta, odbojka na pjesku i vodeni tobogan. Plaža Medena je dio kapaciteta hotela Medena sa 650 soba i 200 apartmana.
Da bi ste stigli do plaže Medena, krenite autobusom sa Trogirske autobusne stanice za Hotel Medena, vozite 4 km zapadno od Trogira ili prošecite prekrasnom «Lungomare» od sela Seget do "Medene".

Okrug (Okrug Gornji)

Plaža Okrug u Okrugu Gornjem kraj Trogira

Plaža Okrug je najpopularnija plaža na Trogirskoj rivijeri. Udaljena je 3km od Trogira, lako se pronalazi cestom koja sljedi južnu stranu otoka Čiova, do Okruga Gornjeg.
Dva kilometra duga šljunkovita plaža se takoder naziva i "Trogirska Copacabana" zbog svoje ljepote i popularnosti. Velik broj plažnih barova i nekoliko restorana drže ovo mjesto živim kroz noć. Tu je centar vodenih sportova "Max" sa velikom ponudom vodenih sportova za vaš aktivan ljetni dan.

Kava (Slatine)

Plaža Kava u mjestu Slatine kraj Trogira

Plaža je smještena na kraju istočnog dijela otoka Čiova, u prekrasnoj uvali, blizu starog ribarskog mjesta Slatine. Udaljena je 12km od centra Trogira. Plaža Kava je jedna od neiskvarenih prirodnih ljepota jer nema nikakvih građevina, hotela ili kuća u tom području.
Da bi ste došli do nje, morate proći selom Slatine i voziti više od 4 km put istoka, sa većinom šljunkovitom i ponekad veoma grubom cestom.
Nema dodatne ponude, pa se preporuča ponijeti neke osvježavajuće napitke i sendviče za duži boravak.
Pročitajte recenzije za villu Vrbat:       
PonudaFotto galerijaLokacijaCijene i rezervacijeAbout Trogir©2010 Villa Vrbat
Online booking Više opcija