Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Language:

Kontakt & Informacije

Villa VRBAT

Vukovarska 17

21 218 Seget Vranjica

Tel. +385 21 894 106

GSM +385 91 500 0907

info@villavrbat.com

           Izleti

Rafting na Cetini

Izleti - Rafting na Cetini Izleti - Rafting na Cetini Izleti - Rafting na Cetini Izleti - Rafting na Cetini

Na rijeci Cetini, jednoj od najljepših, možete doživjeti čari i adrenalin rafting avanture. Smještena je u pitomom kraju dalmatinske Zagore, mirno se vuče kroz brojne kanjone, mjesta i brežuljke koji se uzdižu nad njom. Rijeka izvire iz pet jakih krških vrela na 380 m nadmorske visine, u podnožju planine Dinare i Gnjata, par kilometara sjeverno od Vrlike, odakle teče jugoistočno kroz Sinjsko polje i Trilj do Zadvarja, gdje skreće prema zapadu do pred samo ušće i grad Omiš.

Nacionalni park Krka

Izleti - Nacionalni park Krka Izleti - Nacionalni park Krka Izleti - Nacionalni park Krka Izleti - Nacionalni park Krka

Za ljubitelje prirode pravi izbor je Nacionalni park "Krka". NP je neizmijenjeno područje iznimnih i višestrukih prirodnih vrijednosti, a obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. Sa svojih 7 sedrenih slapova i ukupnim padom od 242 m,ta čudesna rijeka pruža nam obilje prirodnih ljepota, znanstvenih nepoznanica, značajnih kulturno-povijesnih mjesta i oblika iskorištavanja njezine nepresušne vode u kamenitom i ljeti bezvodnom kraju.

Nacionalni park Plitvička jezera

Izleti - Nacionalni park Plitvička jezera Izleti - Nacionalni park Plitvička jezera Izleti - Nacionalni park Plitvička jezera Izleti - Nacionalni park Plitvička jezera

Najistaknutiji i najposjećeniji među osam nacionalnih parkova u Hrvatskoj - Plitvička jezera, su jedina prirodna, u društvu kulturnih vrijednosti u Hrvatskoj, uvrštena na Popis svjetske baštine (UNESCO) i to još 1979. godine, među prvima u svijetu. Impozantno čudo prirode od 16 zeleno-modrih jezera međusobno povezanih brojnim slapovima i kaskadama nalazi se u gorskom predjelu Hrvatske. Iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, kontrasti jesenjih boja, čarobni motivi zime, šume i planinski zrak, šetnja šumskim stazama i drvenim mostićima, udobni hoteli i restorani domaćeg ugođaja, privlače veliki broj posjetitelja iz cijeloga svijeta.

Split

Izleti - Split Izleti - Split Izleti - Split Izleti - Split

Split, grad pod zaštitom UNESCO-a, mnogi nazivaju "najljepšim na svijetu". Ovaj vječno mlad grad s oko 300.000 stanovnika u široj okolici, koji mu daju topli mediteranski temperament, živi svojim urbanim ritmom već 1700 godina, obiluje mnogim kulturno - povijesnim spomenicima, a jedan od najboljih primjera je nadaleko poznata Dioklecijanova palača.
Peristil je središnji slobodni prostor palače,na kojem se nalazi crkva sv. Duje. Zlatna i Srebrena vrata, Katedrala, Jupiterov hram, samo su dio povijesnih spomenika kojim obiluje ovaj grad.

Dubrovnik

Izleti - Dubrovnik Izleti - Dubrovnik Izleti - Dubrovnik Izleti - Dubrovnik

Srednjevjekovni grad na hrvatskom dijelu jadranske obale i riznica kulturno - povijesnih spomenika koji su nastajali tijekom tisućgodišnjeg razdoblja njegovog postojanja. U prošlosti je bio Grad-Republika, uz Veneciju jedan od najpoznatijih kulturno-gospodarskih središta na Mediteranu.
Grad pod zaštitom UNESCO-a, okružen impozantnim zidinama i kulama, izgleda kao dragocjeni biser uz more. Dubrovnik je i riznica lijepe arhitekture i umjetničkih djela ljubomorno očuvan kroz stoljeća. Slikovite palače, stari samostani i crkve, stare biblioteke, riznice te kamene ulice i trgovi samo su dio onog što možete vidjeti i osjetiti iz bogate prošlosti ovog grada. Ulice Straduna preplavljene su brojnim manifestacijama tako da se uvijek nađe po nešto za svačiji ukus.

Međugorje

Izleti - Medjugorje Izleti - Medjugorje Izleti - Medjugorje Izleti - Medjugorje

U Bosni i Hercegovini, nalazi se poznato svetište Međugorje, koji je jedinstveni događaj u suvremenom svijetu,te jedno od najvećih svjetskih molitvenih središta, usporedivih s Lourdesom i Fatimom. Ono je u posljednjih 20 godina privuklo oko 20 milijuna hodočasnika iz cijeloga svijeta.
Imat ćete priliku posjetiti Brdo ukazanja te prisustvovati misi u lokalnoj crkvi.Nebrojena svjedočanstva hodočasnika govore o tome kako su upravo na ovom mjestu pronašli vjeru i mir.
Pročitajte recenzije za villu Vrbat:       
PonudaFotto galerijaLokacijaCijene i rezervacijeAbout Trogir©2010 Villa Vrbat
Online booking Više opcija