Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Language:

Kontakt & Informacije

Villa VRBAT

Vukovarska 17

21 218 Seget Vranjica

Tel. +385 21 894 106

GSM +385 91 500 0907

info@villavrbat.com

           Ponuda

Tražite li mirno mjesto gdje se možete odmoriti i konačno uživati u vašem odmoru, predivnim plažama, krajoliku i nadasve miru, Villa Vrbat je Vaš idealan izbor.

Smještena je u centru Seget Vranjice, u mediteranskoj oazi mira i neposrednoj blizini kristalno čistog Jadranskog mora. Moderno projektirana villa na četiri kata nudi Vam smještaj u 6 luksuzno opremljenih apartmana ( četiri apartmana 2 + 2, veličine 50m2, te dva apartmana za dvije osobe veličine 40m2 ) otvorenim u lipnju 2008. godine. Svi apartmani su klimatizirani, imaju SAT/TV, Internet vezu (ADSL),te imaju poseban ulaz i okrenuti su prema moru s velikim terasama i balkonima koji pružaju fantastičan pogled na more, prekrasne pješčane plaže i bogatu mediteransku vegetaciju. Villa najbolje odgovara obitelji ili prijateljima koji traže mirno mjesto za odmor sa samo nekoliko minuta hoda od plaže u Seget Vranjici. Zahvaljujući modernom sistemu hlađenja i grijanja te bogatim popratnim sadržajima vrata naše ville otvorena su za Vas cijelu godinu.


Villa Vrbat - smještaj u mjestu Seget Vranjica kraj Trogira Villa Vrbat - smještaj u mjestu Seget Vranjica kraj Trogira Villa Vrbat - smještaj u mjestu Seget Vranjica kraj Trogira Villa Vrbat - smještaj u mjestu Seget Vranjica kraj Trogira

Za sve zainteresirane, osoblje Ville uvijek je na raspolaganju za organiziranje najboljih izleta u okolici, izleta u Nacionalne Parkove, te izleta do Trogira, Splita, Primoštena, Šibenika, Salone kao i za ispunjenje svih vaših želja koje će Vaš odmor učiniti još potpunijim i ugodnijim.
Obitelj Vrbat Vas poziva na idealan i nezaboravan odmor u luksuzno opremljenu Villu Vrbat, te se prepustite uživanju u čarima Jadrana i uvjerite zašto nam se gosti uvijek iznova vraćaju.


Pročitajte recenzije za villu Vrbat:       
PonudaFoto galerijaLokacijaCijene i rezervacijeTrogir©2010 Villa Vrbat
Online booking Više opcija