Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Language:

Kontakt & Informacije

Villa VRBAT

Vukovarska 17

21 218 Seget Vranjica

Tel. +385 21 894 106

GSM +385 91 500 0907

info@villavrbat.com

           Lokacija

Seget Vranjica, nekadašnje ribarsko mjestašce, a sad mirno turističko mjesto smještena je 5 km zapadno od Trogira, te 8 km zapadno od zračne luke 'Split', što je još jedan dokaz naše dostupnosti te idealne lokacije.

Smještena je na malom poluotočiću koji obiluje prekrasnim pješčanim i stjenovitim plažama s kojih puca nezaboravan pogled na jadranske otoke Šoltu i Brač. Okolicu obilježava bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za jednodnevne izlete barkom ili jedrilicom.

Villa Vrbat se nalazi 80 metara od mora u centru mjesta Seget Vranjica (pogledaj Google mapu), 150m od trgovine, te 300m od autobusnog stajališta (Trogir, Marina). Rekreacijski sadržaji (teniski tereni, trim staze, biciklističke staze,mini golf) su smješteni 300m od apartmana.

Budući da se villa Vrbat nalazi u blizini Trogira moći ćete uživati u večernjim izlascima i šetnjama kroz uličice stoljetnoga grada tijekom trogirskog kulturnog ljeta koji nudi koncerte klapske pjesme, jedinstveno međunarodno natjecanje tenora, izložbe u Muzeju grada, dramske predstave u atriju Kneževog dvora, glazbene večeri na Radovanovom trgu, te bogati i zabavni program za mlade (noćni klubovi, disco barovi,…).

Villa Vrbat je najbolji izbor za ugodan odmor na hrvatskoj obali. Prilagođena je modernim uvjetima života jer je savršen spoj kvalitete, visokog standarda i udobnosti i sadrži sve potrebno za ugodan i miran obiteljski odmor u prekrasnom mediteranskom ambijentu.

PonudaFotto galerijaLokacijaCijene i rezervacijeAbout Trogir©2010 Villa Vrbat
Online booking Više opcija